1 januari 2009

NIEUWJAARSBALLEN 1 JANUARI 2009

De foto's van het zaalvoetbalspektackle zullen nog volgen... deze aankomende week! Beloofd!

Nou daar stonden we dan! Beduidend minder koud dan daags ervoor, maar wel degelijk fris! Gelukkig nieuwjaar beste lezers! (Zijn die er?)

Gisterenavond waren 4 Hollyhock-hederen nog effe (tegen 11en) op pad om te kijken, hoe het veld er bijlag op Kijkduin. We zagen geen reet, het was keihard, maar t lag er nog. We wilden de kast nog openblazen waar de lichtschakelaars zaten (geheel in Haagse stijl) maar dat hebben we toch maar níet gedaan. Op de foto's zie je ook niks, maar het gaat meer om het idee.




Wat staat er een hoop op stapel. Zoals je links kan zien, staat de teller voor het eerste zomeravondvoetbal op 88 dagen. Dus nog 89 daagjes alpen (het is nogal niet wat) en we staan weer op Kijkduin of op het Stokroos onze kunsten te vertonen.

Verder gaan we aan de slag met de reis naar de sneeuw, stuurt Hollyhock van de zomer een delegatie naar de Mont Ventoux toe, en staat aan het einde van het jaar *we hebben hem net achter de rug* het derde zaalvoetbalgala op het programma. Reserveer uw kaarten zou ik zeggen.

Wat aanvankelijk op veel animo kon rekenen bleef puntje bij paaltje beperkt tot 5 voetballende (nou ja, voetballende) helden, te weten Bas, Mark, Kloor, Rutger en ondergetekende. Of we dit mooie jaar ook weer aan de kroon gaan weet ik nog niet, maar áls dat zo is, mag Rutger er in ieder geval twee op zijn conto bijschrijven.

Klikklik:














1 opmerking:

markarazzi zei

Toch even wennen, tienen op nieuwjaarsdag. Wat is er gebeurd met de ouwejaarspartijtjes op een besneeuwd plastic veld bij Quick, Bert en Mark's olieballen en Rody's Mechelse monstermortieren? Heeft toch meer charme en ik hoop dat we dat eind 2009 weer kunnen realiseren. Desondanks Rutger gefeliciteerd met de eerste twee kroontjes. Verdiende winnaar, niet alleen omdat Bas op kinderlijke wijze zijn pinanties verprutste.

Allen een fit en sportief 2009 gewenst. Ik verwacht dit jaar weer vol aan de bak te gaan op den maandagavond, dus scheendekkers mee!