4 december 2008

HOLLYHOCK OUDJAARSVOETBALGALA - 27 DECEMBER A.S. - UPDATE 3

Vanochtend was uw razende reporter weer vroeg op pad. Met beslagen ramen, een bak sneeuw (toevlligerwijs net als vorig jaar) ging de rit weer naar het verre Monster! En ik kan u meedelen: de prijzen zijn weer besteld bij onze favoriete sportprijzenwinkel in de regio (DOMBURG, VLOTLAAN 530 TE MONSTER). Daarnaast is de zaal bevestigd, dus er is geen ontkomen meer aan!

Het evenement van het jaar staat werkelijk op de deur te rammen van ongeduld. er zijn weer vier namen toegevoegd aan het toch al niet geringe lijstje deelnemers: Clemens, Patrick, Ard en Rutger. Het totaal komt hiermee op 20. We krabbelen langzamerhand naar de 25/30 die we voor ogen hadden!

De grote vraag is natuurlijk: wie gaan Zenith Zuiderpark aflossen als regerend Hollyhock Zaalkampioen!

Minstens net zo belangrijk, misschien wel vele malen prestigieuzer: Wie gaat er naar huis met de meest felbegeerde prijs van het jaar: DE HOLLYHOCKER VAN HET JAAR!


Over laatstgenoemde prijs zijn de professoren nog druk aan het rekenen. Bekend was inmiddels dat Frederik Statt werkelijk ALLE data van het Hollyhock-seizoen heeft bijgehouden. Van aantal doelpunten van voor tot tegen, de no-shows, de gele kaarten, de individuele prestaties en in zijn ogen het aller belangrijkste: hoe vaak ben je werkelijk gekomen. In orde van belangrijkheid is de basis waarop het aantal punten in het Hollyhocker van het Jaar-Klassement is bepaald: aantal keren gekomen - aantal behaalde punten door wedstrijdresultaten. Bij Hollyhock geldt nog als enige in de hele wereld: meedoen is belangrijker dan winnen.

Dat dit gaat leiden tot 1 winnaar is wel duidelijk. Echter dat het zo close is, dat hadden we niet gedacht. De nummers 36 tot en met 4 zullen tot 27 december gaandeweg aan jullie bekend worden gemaakt. De nummers 3 tot en met 1 zullen worden bekendgemaakt op 27 december. The Winner Takes It All...

Geen opmerkingen: