30 september 2008

MAANDAG 6 OKTOBER SEIZOENAFSLUITER

Maandagavond 6 oktober aanstaande, vanaf 1800 uur, de seizoenafsluiter. Beste mensen, laat dit prachtige maandagavondseizoen, die werkelijk als een sneltrein denderde, niet met een sisser aflopen!

Komt allen om 1800 uur, dat moet te redden zijn. Effe een half uurtje eerder weg van t werk, eten kan om half 8 ook. Effe een uurtje of anderhalf goed knallen met je maten en met champagne het maandagavondseizoen definitief afsluiten! DIT MOET TOCH MOGELIJK ZIJN MENSEN!

Aanstaande maandag dus, 6 OKTOBER, 1800 UUR!

Dan hebben we de winterzaterdagen staan, ondanks fraude-voorstellen van ongure Hollyhockers is het meest gekozen voor de tijd van 1430! Laten we maar eens proberen hoe dat gaat! Schrijf dus ook alvast in je agenda: ZATERDAG 11 OKTOBER, 1430 UUR!

De trein dendert voort en is niet te stoppen!

6 opmerkingen:

hollyklook zei

Zeg Thomas de Tankengine, hoe graag ik ook zou willen maar 18:00 is voor mij absoluut niet haalbaar... dan kan ik pas weg uit Den Bosch... en als volgende week net zo erg is qua files als vandaag dan wordt het helemaal een mooi verhaal. Ik laat dus bij deze met grote spijt en pijn in mijn Hollyhockhart al verstek gaan.

Anoniem zei

mag je niet eerder weg bij die boere?

Anoniem zei

ik ben er

Bas

markarazzi zei

Geen champagne voor mij, Ro. Maandag gaat gewoon niet lukken. Zaterdag de 11de ben ik het land uit, dus mijn winterzaterdagseizoen gaat niet bepaald als een Thalys van start...

hollyklook zei

Ach, ik ben 5 dagen per week het land uit. Zodra ik de Moerdijkbrug over rij, zit ik in Braboland en ik kan je zeggen: een hele andere wereld... alleen dat taaltje al.

Maar om jou vraag te beantwoorden Ro: ik zou wel wel eerder weg mogen, maar dan hou ik geen verlof meer over op die manier. Zodra er een druppeltje regen valt kan iedereen spontaan geen fatsoenlijk auto rijden en ben ik zo 2 uur reistijd kwijt. En om nu voor een klein uurtje voetbal 2 uur vrij te nemen vind ik wat ver gaan.

Anoniem zei

Helaas ben ik nog (wederom) geblesseerd.

snif

zaaiterdag bent ik wel te poren !

ik hoop dan hersteld te zijn.