15 augustus 2008

VRIJDAGMIDDAG STATISZIEKJE

Dag voetbaldiertjes! Het is weer vrijdagmiddag, wat betekent dat heel werkend Nederland het allemaal wel best vindt. Uit zijn neus zit te vreten, internet af zit te struinen voor de nieuwste filmpjes of reikhalzend uitkijkt naar aanstaande maandag als ronde 20 op het programma staat.

In mijn race om de meest zieke statistiekjes op het blog te krijgen, zal ik vandaag de prijs voor orginaliteit in ieder geval niet winnen. Deze statistiek maakt namelijk net even teveel sense.

Zie onder het gemiddeld aantal tegendoelpunten wat jij kreeg met jouw team bij de onderlinge confrontaties. Ik hoor je zeggen: maar, maar, maar... THERE'S NO IF! Alles is al gedeeld door al je gespeelde wedstrijden, en ja: je was afhankelijk van die kutverdediging terwijl jij alle doelpuntjes scoorde. Die hebben we vaker gehoord!

De inhaalmeeting van aanstaande avond is verplaatst naar volgende week vrijdag. Dat gaan we maandag even fatsoenlijk op poten zetten.

3 opmerkingen:

hollyklook zei

Ik vind het allemaal fantastisch... mijn complimenten hoor Ro. Kan je een tipje van de sluier geven welke partij tot op heden de meest doelpuntrijke was?

Ik sta iig in de middenmoot, toch maar eens vaker met Danny samen spelen (om mijn gemiddelde te verbeteren of die van hem naar beneden te halen).

Jammer van vanavond... nou ja, kan ik alvast uitkijken naar maandag!

Anoniem zei

zo is het maar net! maandag gelijk afspreken voor ronde 11! mag niet overgeslagen worden! een seizoen is niet compleet zonder een wij-gevoel en zonder ronde 11!

Anoniem zei

tipje van de sluier: maandag