20 augustus 2008

VRIJDAGAVOND NAZOMERVOETBAL 22 AUGUSTUS 1900 UUR

Beste mensen, daar gaat 'ie dan! Officieel op mijn en jouw programma: een potje vrijdagavondballen, en zeker niet voor de katse bierkaai! Nee nee, voor de gezelligheid, ter lering en ter uwer vermaak zullen al je vriendjes weer je mede- dan wel je tegenstander gaan vormen.

Om nog even terug te komen op afgelopen maandag. Frederik Statt is weer bezig geweest en kwam met een onthulling die zijn weerga niet kende! Op fotopapier mocht FC KNUDDE er dan goed uitzien, maar niets was minder waar als het om het hokjespapier ging van Statt: hij sloeg zijn cijfertjes er eens op na en kwam tot de volgende conclusie: "Qua Hollyhock-experience had FC KNUDDE met 9.1 punten, een 0.5 punt minder Hollyhock-coefficiënt dan de winnaar van die avond (9.6 punten). Met Gert had FC KNUDDE wel een 'grootgrutter' in zijn gelederen, maar collectief gezien mochten DE SJAKIES niet onderschat worden. Zo is later ook gebleken toen het sterrenensemble keihard werd afgedroogd." Aldus Statt die de gehele wedstrijd vanaf de tribune toekeek.

Zullen enkele gekneusde zielen van afgelopen maandag zich kunnen revangeren, of zetten de helden van afgelopen maandag een dik vet uitroepteken achter hun geleverde prestatie? We zullen het allemaal beleven in de inhaalwedstrijd van vrijdag. 1900 uur, aan de Kijkduinsestraat!

16 opmerkingen:

markarazzi zei

Ik weet dat ik niet breed ben, maar zo iel? Of is Klookie zo fors?
Enniewee, ik ben er vrijdag en niet om laf in de goal te blijven hangen.

hollyklook zei

krielkip ;-)... ik ben er morgen ook gewoon bij natuurlijk...

Rody zei

ik ben er ook zooooooo bij!

Rody zei

effe de mail eruit pletteren!

hollyklook zei

ik heb er nu al weer zin in....

Rody zei

ik ook! zeker te weten! hoop dat we een beetje opkomst hebben...

Rody zei

de 8 gaan we sowieso wel redden hoor, ben ik van overtuigd!

Anoniem zei

Ben er bij
- Blok

Rody zei

VINNIEBOY is van de partij!

Rody zei

BLOK is van de partij!

Rody zei

GERT is erbij!

Rody zei

JEAN IS DABEI!

hollyklook zei

ik ga mijn best doen om ditmaal weer van meet af aan erbij te zijn... het is tegenwoordig al weer snel donker... voor dat je het weet moeten we met van die helmen met mijnlampen spelen...

Rody zei

ja... op tijd! belangrijk!

bovendien! Bas is erbij!

Rody zei

8 man dus... en ik verwacht dat Danny en Harte er ook wel bij zijn.

Rody zei

harte is er ook!