11 juni 2008

Wat is dit nou?

Lichtmasten afgekoppeld, oude brokken beton in een grote container. Is dit werkelijk Quick? (Foto 1 en 2)

Uw razende reporter kan melden dat dit inderdaad het veld van Quick is. Quick 4 welteverstaan.

Hadden zij niet net nieuwe hekken? Helemaal hufterproof, waar wij nota bene nog een keer een mooi Hollyhock-memorablia van het hek getrokken hebben? Ja, dat was dit veld! Waar wij ooit begonnen te tienen op zand want in het begin van het seizoen nog een schamel grasje was. Waar men later besloot kunstgras neer te leggen als één van de eerste velden van Den Haag. Omringd door kippengaas en later gegalvaniseerd staal hebben wij vele mooie goals mogen maken tijden de vele potjes tienen.

Maar aan al het mooie en ook lelijke, komt een eind. Quick zal op zeer korte termijn deze gehele grasmat eruitrollen. Is de mat op? Misschien... Feit is dat Quick uitbreiding heeft aangevraagd bij de gemeente en een stukje bos inpikt. In de breedte van het huidige veld zullen op korte termijn twee, in officiële maten, velden het levenslicht gaan zien. Veld 4 en 6 zullen we maar zeggen.

Jaja, jullie lezen het, niet alleen Hollyhock groeit, ook de kleinere clubs zoeken expansie!

HBS heeft er ook een veld bij, alhoewel...

Aan de Daal en Bergselaan is het grote braakliggende bouwterrein te zien wat ooit twee normale grasvelden waren. Doodzonde als je het mij vraagt, want zo blijven we aan de gang. Er blijft verdomme geen gras over, en de firma HEDEL spint er garen bij. HBS maakt naar verluidt van de 2, 3 velden. Op foto 3 en 4 historische beelden van het échte veld van HBS, toen RAVA Houtwijk er tegen een forse nederlaag aanliep en Faisil tegen de scheidsrechter aanliep. Memories...




1 opmerking:

hollyklook zei

En laten we ook niet vergeten dat Harte bij HBS op de bon is gegaan omdat de scheidsrechter z'n weekend had verpest! ;-)

Those were the days...