TAB'78: Bas en Bas, Sander, Steve, Mark, Harte, Gert, Introducé

Ballen in sloot: 3 (Bruno 27', Mark 60' 80')

Plaats: Stokroosveld
Temperatuur: 12 graden
Type: Zonnig tot donker

Wind: Zwak, noordelijke richtingen

Het was weer een spannend avondje Stokroos. 15 man aan de aftrap en direct na het pispotten dropen de vonken er van af. Tien minuten lang lukte het beide keepers om het doel schoon te houden. Daarna was het Jean die met een leep prikballetje Gert (TAB'78) op het verkeerde been zette. De 1-0 hield kort stand, want ook aan de andere kant werd gescoord. Het spel deinde op een neer, met hier en daar knappe combinaties aan beide zijden. Na twintig minuten verscheen Mardi op het veld en speelden we eindelijk 8 tegen 8. Dit werd door Vlug & Fanatiek vertaald in een snelle demarrage. Door doelpunten van nogmaals Jean en de amper warmgelopen Mardi (3 stuks) werd een ruststand van 5-1 bereikt.

De tweede helft werd gespeeld op een verlengd en verbreed veld. Aan beide kanten werden kansen verzilverd en gemist. De score liep snel op, maar de voorsprong van V&F kwam niet in het geding. TAB'78 verzuimde steraanvaller Harte in stelling te brengen. Maar Harte zou geen echte spits zijn als dat hem ervan weerhield te scoren. Met een fraaie borstbal liet hij de laatste man van V&F volstrekt kansloos (6-4). English Mark voerde een aantal snelle ontsnappingen uit, maar wist niet tot scoren te komen. Wel produceerde hij 10 minuten voor tijd een beslissende assist, waardoor Bruno - ofschoon met de linkervoet - zijn goaltje voor dit seizoen kon intikken. Al met al een doelpuntrijke wedstrijd met twee teams die erg aan elkaar gewaagd waren.

2 opmerkingen:

Anoniem zei

De medische staf heeft een scheurtje in Jean's enkelband geconstateerd. aanvankelijk leek het 4 weken ziekenboeg maar er is vooralsnog een wonderbaarlijk herstel. In ieder geval zal hij de komende wedstrijd moeten laten schieten. Maar door eventuele toediening van epo lijkt een herstelperiode van 2 weken haalbaar.