10 juli 2006

WK Poule Eindstand

Het WK zit er weer op. Valt toch altijd weer tegen zo'n toernooi. Oranje stelde niets voor, titelverdediger Brazilië stelde teleur. Daar tegenover stond de wederopstanding van gastland Duitsland en de oudjes van Frankrijk. Uiteindelijk waren zij niet opgewassen tegen het cattanaccio van de Azzurri. Ik had dat natuurlijk al zien aankomen na de soepele kwalificatiereeks en de overtuigende oefendemonstraties (3-1 tegen Oranje, 4-1 tegen Duitsland). Dankzij de Italianen heb ik de poule gewonnen.

Vroeg in het toernooi nam Mario het voortouw, maar na de uitschakeling van Tsjechië ging het bergafwaarts met hem. Bas nam het stokje over, maar omdat de Goddelijke Kanaries hun belofte niet inlosten, beet ook hij na de kwartfinales in het stof. Harte en Kloor kwamen aan de leiding, maar waren kansloos, omdat ook zij de Brazilianen getipt hadden. Joost had vertrouwen in Oranje en de verkeerde landen en zag ook zijn kansen snel verkeken. Rody had zoals altijd een paar verrassinkjes in petto. Dat pakte niet goed uit en hij bungelde lange tijd onderaan. Toch was hij degene die de strijd het langste volhield en pas na de door Frankrijk verloren strafschoppenreeks capituleerde. Hij was zo dichtbij de winst, maar uiteindelijk gingen Mark en Italië er met de buit vandoor.

De eindstand:

1. Mark (656)
2. Harte (542)
3. Kloor (519)
4. Bas (465)
5. Joost (450)
6. Mario (445)
7. Rody (398)

4 opmerkingen:

Rody zei

gefeliciteerd pikkkkk

hollyklook zei

Sjappo Sjakko!

Anoniem zei

Goed gedaan jochie ^^

Ik geloof overigens niet dat ik het Stokroos heb gewonnen Bas, eerder iets van € 75 euro ofzo, niet echt shocking dus...

Anoniem zei

Is toch weer een uurtje zuipen in de Lorresnor.