7 juni 2006

Hollyhock's Laatste Avond?

HET EINDE VAN DE WERELD

On Your Marks (8 - 15) Zwart Wit '88

Opstellingen:
On Your Marks FC: Mark, Mark (ENG), Kloor, Bruno, Martin
Zwart/Wit '88: Rody, Bas, Danny, Gert, Joost

Toeschouwers: 6+1+2, totaal 9
Geel: Mark (ENG)(hands), Mark (hands)
Rood: -
Pinanti's: -

Door Martin:
Op de vooravond van het gevreesde 06-06-06 trokken de Hollyhockers nog 1 maal ten strijde op de heilige grasmat om God te overtuigen dat zij bestaansrecht hadden na deze apocalyptische dag. En rampzalig was het...

On Your Marks FC bestaande uit Mark, Mark (Eng), Kloor, Bruno en Harte tegen Zwart/Wit ’88 bestaande uit Bas, Danny, Gert, Joost en Rody.

Het weer was goed, het gras zoals altijd een biljartlaken en de temperatuur zeer goed te doen. Alle ingrediënten voor een mooie voetbalavond.

De openingsfase laat zich typeren door een gelijk opgaande strijd. Goals over en weer waarbij de dan nog lichtvoetigheid van ene Harte de tegenstander doet vergapen. Dit leidt helaas maar tot 1 goal. Aan de andere kant scoort Rody zijn eerste goal van de wedstrijd. Er wordt driftig op los gebald.

Naarmate de wedstrijd vordert sluipen de fouten in het veldspel van On Your Marks, hierdoor komen er veel mogelijkheden voor Zwart/wit. Gert laat zien hoe onpasseerbaar hij kan zijn en dit breekt uiteindelijk On your Marks op. Het is duidelijk dat dit niet de wedstrijd van On Your Marks zal zijn. Zelfs het publiek dat voor Bruno komt kan On Your Marks niet opzwepen.

Wederom laten de Marks hun voeten niet spreken maar hun capriolen wat tot veel hilariteit leidt….en een aantal gele kaarten voor beide. Mark (non-ENG) blesseerde zichzelf nog en hij mag doubtful heten voor de volgende wedstrijd. Wij wensen hem beterschap. Kloor heeft goed gewerkt en viel weinig op aan te merken. Bruno speelde ongelukkig, op zijn inzet valt ook weinig aan te merken.

Bas en Danny bewezen hun status op de ranglijst met allebei zeer solide optredens. Goed om Danny weer te zien ballen…welkom terug. Gert was een rots achterin, hij stond aan de basis van het succes van Zwart/wit als goeie sta in de weg, critisch puntje : opbouwend weinig gezien. De grote onbekende Joost liet zien aardig mee te kunnen in het niveau en zijn rushes waren zeer goed. Ondanks veel kritiek laat vergruisde spits speedy Idema zich noteren voor 6 van de uiteindelijk 15 goals. Veel commentaar was zijn deel, niet altijd terecht.

Zwart/Wit liet zelfs nog veel kansen onbenut waardoor de 8–15 uiteindelijk nog een aangename score voor On Your Marks was.

Al met al een rampzalige avond voor On your Marks dus maar des al niet te min wel genoten van een heerlijk avondje ballen.

Blijkbaar heeft God ons voetbalgebed toch gehoord want we gaan volgende week gewoon door.

7 opmerkingen:

Rody zei

Dit is echt een prachtig verslag!!! Ik vind het erg mooi... Een illuster verslag van een illustere figuur!

Anoniem zei

Waarvoor dank...

Het komt recht uit me hart(e)

ondergetekende

Rody zei

fuckin mooi

markarazzi zei

martin, je hebt me overtuigd....

...je kan beter schrijven dan voetballen ;-)

Anoniem zei

Ik ben geroerd Martin. Erg mooi. Alleen was de kritiek op Rody natuurlijk meer dan terecht :)

hollyklook zei

Toppie joppie!

Anoniem zei

ja dat was erg terecht!