27 juni 2006

"3 punten zijn een mooi verjaardagskado"

"3 punten zijn een mooi verjaardagskado" - FOTO'S VOLGEN
Lucky 31 (20 - 10) Pietje United

Opstellingen:
Lucky 31: Mark (Eng), Jean, Rody, Bas, Bert, Steve
Pietje United: Arnoud, Mark, Martin, Bruno, Mardi, Marco

Toeschouwers: stuk of 15 in totaal (2 echte van onszelf, de rest aanwaaiers van een bruiloft)

Geel: Mark (hands), Mardi (hands)
Rood: -
Pinanti's: -

Plaats: Stokroosveld
Temperatuur: 13 graden
Type: Zwaar bewolkt en motregen
Wind: Zwak tot matig

Door Rody:

Wat een feest op het Stokroos. Het weer leek nog roet in het eten te gooien maar de temperatuur was ok, dus ballen was een dikke go. En nat zijn we niet geworden van de regen. Eerst een lekker partijtje spelen, en vervolgens getracteerd worden op Wicky en Chips! Het ultieme voetbalfeest was een feit. De thuisblijvers hadden weer eens ongelijk. Ik wil vanaf deze plek iedereen bedanken die me deze overgeeflijke avond hebben gegeven, snik.

Helaas konden we niet op ons heilige grasje spelen omdat ze daar weer stonden te potensporten. Honkbaltraininkje in de regen. Daar was het gras perfect! We hebben er alleen even aan mogen ruiken, toen weer weg. Verhuizen naar de andere kant van het bekende hek: ook geen optie. Het gras was daar veel te lang en zeiknat. De bal stroopte daar, en in je schoen werd het een waar waterballet. Kortom, vlak voor de handbalclub zijn we gaan ballen, en ik moet zeggen dat het goed te doen was, niet perfect maar wat wil je ook als je jarenlang zo verwend bent op veld 1.

Ter zake. Al snel werd duidelijk dat Lucky 31 maar voor 1 ding was gekomen. De overwinning. De partijen waren weliswaar dit keer wat zorgvuldiger gekozen, maar door wat over- en onderschatting her en der, bleek het gekozene anders uit te pakken dan verwacht. Lucky 31 liep vlotjes uit naar een 4-0 dooe een vooral excellerende Jean. Het maakte hem niet uit waar hoe en wat, schieten was een goal.

In het begin leek Pietje United toch nog een beetje bij te blijven 4-0 werd 4-2, maar dichterbij dan twee kwam het nooit. Lucky 31 bleef zelfs uitlopen. Gekscherend werd er gesteld dat men bij Pietje United minder hard liep om Rody's verjaardagfeestje niet te verstieren. Ik moet zeggen dat dat goed is gelukt als dat de bedoeling was.

Mark zette met het oog op het natte gras, graag en veelvuldig zijn fameuze sliding in. Blesseerde wonderwel niemand, ook zichzelf niet. Het is een genot om deze jongen (die ik verwachte in Portugees outfit) lekker te zien dartelen over het heilige. Martin komt beter en beter in vorm, en had samen met Arnoud toch wel dé goal van de avond. Martin werd te ruim gedekt door Rody, waardoor hij de lob geven kon op een aanstormende Arnoud die uit de rug van Mark kwam. Arnoud was op de tijd bij de bal en kon schitterend doch eenvoudig afronden. Netjes!

De eerder genoemde Jean is een ware aanwinst voor het Hollyhock. Deze jongen maakt in zijn nu twee-weken jonge carriere een stormachtige ontwikkeling door. Schermt goed de bal af, passt strak in, lijdt weinig balverlies en niet het minst belangrijke: scoort alsof het een lieve lust is. Aangezien de passing bij Lucky 31 bij nagenoeg iedereen vlijmscherp was, hoefde men niet veel te lopen waardoor een uitslag van 20-10 een meer dan correcte afspiegeling van de werkelijkheid was. Volgende keer poten om teams samen te stellen.

13 opmerkingen:

markarazzi zei

wat een fantastische grasmat op veld 3! ideaal voor slidings. volgende week wil ik weer aan de goede kant van de score eindigen, dus ik ben alvast bij danny.

Anoniem zei

ik wil bij Florian...

Anoniem zei

zit naar brazilie te kijken en tis weer als vanouds: baggerslecht en te saai voor woorden maar uiteindelijk zullen ze wel weer winnen...laten we hopen dat we een finale argentinie - brazilie krijgen en dat ze dan een pak slaag krijgen. Maar ja, dit hele wk is al verkloot door de scheidsrechters.
volgende week ben ik er weer bij, was lekker gisteren.
laterzzzzzzzzz

Anoniem zei

en weer een scheidsrechterlijke dwaling....de brazilie-geile fifa kan tevreden zijn!
Je zou bijna meer een hekel aan brazilie als aan duitsland krijgen, gadverdamme!!!
lekker fluitconcertje wel bij rust...hopelijk vanavond beter voetbal!

Anoniem zei

la douce France! ik ben voor een ontketend Frankrijk!

maar pas ook op de oekraine... het is het wk van de verrassingen... duitsers, oekraine, frankrijk... van die landen die het kunnen, maar waarvan je ook dacht die vliegen er vlot uit... ken maar zo!

volgende week maandag... pf nog 5 dagen, was het al maar zover!

Anoniem zei

Vuile klootzak! Ik maak een glorieus rentree en ik word niks nergens niet genoemd in dat stukkie! tssssssss

Ik kap er weer mee!

markarazzi zei

bij gebrek aan beter ben ik nu voor engeland. maar de duitsers hebben bij mij een hoop sympathie gewonnen. maandag geen voetbal op tv, dus de hoogste opkomst van het seizoen (tot nu toe)?

en bert, je moet niet meteen naast je schoenen gaan lopen als je de bal twee keer aardig raakt. je bent wel genoemd in de eerdere post met de nieuwe stand. beter kijken ja.

Anoniem zei

mijn steun gaat uit naar Les Bleus die gisteravond toch weer geweldig voetbal hebben laten zien! Aanvallend voetbal en verdedigend sterk!
De landen die het leukste voetbal hebben laten zien dit WK tot nu toe zijn:

Spanje, Argentinie, Duitsland en Frankrijk.

Anoniem zei

Wat een onzin over Brasil. Ze spelen niet om het mooiste te spelen ze spelen om hun 6de wereldtitel. Net alsof nederland, frankrijk of engeland het zo geweldig doen/deden. Alleen scoort brazilie wel weer veruit het meest en zie je nog af en toe geweldig voetbal. Blijf maar zeuren maar straks hebben ze hun 6de, en nederland??? Dat was een lekkere pot tegen de portugezen. Vooral wereldkampioen willen worden met een looser als kuyt in je team. De man zonder internationale ervaring. Dan snap je het echt als coach. We willen dominant spelen, laat me niet lachen. Ga maar domino spelen, misschien dat dat lukt.

markarazzi zei

op basis van inzet en aanvallend voetbal en veel goals (10 in 4 wedstrijden, evenals Brazilie) mogen de Duitsers van mij winnen. die zijn van ver gekomen, maar het thuisvoordeel heeft ze een zet in de goede richting gegeven. Bas heeft gelijk dattie zegt dat het niet om mooi gaat, het gaat om winnen. Eriksson zegt op soccernet.com dattie er geen moer om geeft hoe Engeland speelt en hoe de critics erover denken, als ze maar winnen. Professioneel. En spannende wedstrijden met veel strijdlust vind ik persoonlijk prachtig om te zien. Dat liever dan dat een team de ander helemaal weg combineerd en kansloos laat. Dat heb ik na vijf minuten wel gezien.

M.a.w. dat de "slechtste" ploeg maar mag winnen. We'll see....

Anoniem zei

Aaaaarrrrgggghhh, de tour is nu al naar de klote!!! Wat heeft het nou voor zin die gasten te schorsen, ze gebruiken allemaal doping anders rij je die tour echt niet uit...

Rody zei

wat een gelul... haal al die zondaars er maar uit, is het tenminste eerlijk!

hollyklook zei

Trouwens, waar blijven die foto's nou? Niet voor niks door de lens zitten gluren..