30 mei 2006

Het Zwarte Gat

Het zwarte gat waar een hoop van ons die wilde ballen OF het zwarte gat herinstellen voor mensen die ons willens en wetens hebben laten zitten op maandag!?

Voor het uiteindelijke balorige Tienen op Halo, dat louter regenachtig doch grappig was waren Harte, Niels, Rody, Kloor (zelfs met TIENEN aanwezig, daar kan men een voorbeeld aan nemen!) en Bas aanwezig.

De schande was kompleet! Het weer, pijntjes, vakantie of ander geneuzel zorgde ervoor dat de goede reeks die werd neergezet aan wedstrijden die gespeeld zijn, niet een passend vervolg kreeg. Het rijtje dan maar:

Danny: was van plan weer te komen, maar door te weinig animo waarschijnlijk weggebleven bij het Tienen.

Mark2: wilde komen, maar kwam niet in verband met onvoldoende animo (en terecht ik zou ook niet komen als ik zo ver moest fietsen)

Bruno: had een ticket voor helft 1, maar moest afzeggen

Vinnie, Michel, Iwan: geblesseerd

Mardi, Bert: band

Arnoud: spoorloos

Gert: naar de Makro en geblesseerd

Mario: zuipen

Mark en Steve: vakantie (kutreden, doe je maar in je eigen tijd)

Het was een schandalige avond, met een schandalige opkomtst met tal van uiteenlopende schandalige redenen om niet op te komen dagen. In zo'n geval ziet ons mooie Stokroos dat smacht naar onze voetjes (weer of geen weer) er dus zo uit:
















Hoe dan ook! Ik verwacht namens mijzelf en een man of 6 excuses! Waar waren jullie? Zijn we oud? Zijn we ineens van suiker? Bang dat we smelten van de regen? Belangrijkere zaken? Mijn Hollyhock-hart huilt... het jankt!!! Dat waar velen zo erg naar uitkijken elke week de grond in geboord... door een spatje regen... Snik...

Ik reken volgende week samen met iedereen op iedereen! Laat het de grootste opkomst van het jaar zijn! Het moet kunnen! Tot volgende week!

PS Het enige potje Tienen werd gewonnen door Harte. Nadat hij Kloor in de finale uit wist te schakelen. Rody moest de pinanti's keepen.

6 opmerkingen:

Rody zei

is het zo goed?

Anoniem zei

Er was zeker weinig aan maandag zo een negatief verhaal.... Lees dat niet graag roosje.. snik...

hollyklook zei

Het was kansloos!

Anoniem zei

Heb genoten

Anoniem zei

ik had de stille hoop dat het lekker elke week lekker druk zou wezen.... moet kunnen mensen!

as maandag heb ik er in ieder geval een krachtje bij, uit Schiedam...

Anoniem zei

*hik*