11 april 2006

KANSLOZE NEDERLAAG WEILAND

TEMPTATION WEILAND (7 - 11) PUINDORP '06

Opstellingen:
TEMPTATION WEILAND: Rody, Stefan, Arnoud, Mark, Michel, Steve
PUINDORP '06: Bas, Danny, Kloor, Martin, Arie, Vinnie

Toeschouwers: 1

Geel: -
Rood: -
Pinanti's: -

Het weer dat beloofd was, was zonnig en windstil. Ideaal dus! Nee dus! Het was snijdend koud op 'Het Heilige'. De nog steeds ijskoude wind stond pal op de hoofden van het 12 koppige voetbalkeurkorps.

In eerste instantie bestond het stel uit een magere en povere 4 tegen 4, dat werd 5 tegen 5, 5 tegen 6 en uiteindelijk 6 tegen 6. Bij de 5 tegen 6 stapte Bas, erg laf, over naar de later winnende partij: alsof hij wist wat er stapel stond. De overstap bracht veel doelpunten met zich mee voor Puindorp, want de overstap kwam op een moment dat Weiland met 5-2 voor stond.

Zonder iets af te doen doen aan de prestaties van anderen: Bas was de uitblinker in alle opzichten, met in zijn kielzog Danny die praktisch elke afvallende bal had die voorin werd verspeeld door Weiland. Bij de tegenpartij was het een ideeenvolle Michel die machteloos toekeek hoe zijn kroost keer op keer faalde. Als een prachtige zwaan met enkelt zwarte zwaantjes.

Het spel van Weiland kenmerkte zich vooral door het opbouwen over de zijkanten en de laatste niet secure pass. Terugkomen was een uitzondering, pas met de komst van Steve kwam er wat evenwicht in de defensie van Weiland.

Puindorp hoefde geen gas te geven, omdat het aan de wil en de kunde ontbrak bij de tegenstander om vroegtijdig te storen, zo konden ze makkelijk het balletje rond laten gaan en kwam het makkelijk op gelijke hoogte (5-5) en liep het later zelfs uit (10-5). Weiland kwam wat beter in zijn spel wat resulteerde in de 10-6 en de 10-7. De 11-7 illustreerde echter de machteloosheid van Weiland. Bas kon een afvallende bal, heel eenvoudig in sukkeltempo over de doellijn drukken.

De bal huppelde voor de laatste maal die avond over de doellijn en hobbelde gelijk de goeie kant op, richting de fietsen en de tassen. Volgende week rendez vous op 2e Paasdag! Tot dan!

Aantal doelpunten staat op 45.

9 opmerkingen:

Anoniem zei

zo de eerste post! hopelijk volgen er nog veel!

Anoniem zei

Ik ben er bij 2e Haasdag...

Anoniem zei

Hebben alle oud-segbroekers zich al aangemeld voor de reunie trouwens?

Anoniem zei

nou je moet gewoon komen ballen MARIOOOOO je was ziekjes hoorde ik?

Anoniem zei

Welke reunie? Weet van niets.

markarazzi zei

fak de reunie, fak Hollyhock op 2e Haasdag. in other words, ik ben er niet bij.

Anoniem zei

nou jongens en meisjes reden te meer om weer voetbalschoenen aan te trekken! MARK KOMT NIET :D

markarazzi zei

hahaha, ik hoop dat het helpt ro. ik wens jullie een grote opkomst toe as. maandag.

Anoniem zei

mannetje of 30 toch Ro? Dat is wat ik hoorde. Zelfs Lennert is erbij als Mark niet komt :0