29 december 2005

Draaiboek 31 December - in de herhaling!

Hier nogmaals het draaiboek! Jullie krijgen nog een sms, tot zaterdag!



13.30 Verzamelen eventueel hek openblazen met nitraat. Camera aanwezig!
Grote kans dat het hek gesloten is, dat maakt ons niet uit: ONS veld gaat open, desnoods dus schijnbaar met grof geweld. Daarnaast wordt dit alles al vastgelegd door Camerabert en hopelijk becommentarieert door Pot Smeets.



14.00 Tienen, laatste potjes van 2005.
Op naar de 100? Wie het weet mag het zeggen. We gaan er in ieder geval ons uiterste best voor doen. Halen we het niet dan hebben we een mooi doel voor 2006. Tienen zit weer in de lift de laatste maanden, dus voor volgend jaar moet dat geen enkel probleem zijn.



16.30 Oliebollen-tijd, en misschien nog een potje Tienen.
Fameuze bollen gebakken door Meesterkoks Bert en Mark de avond voor deze nu al legendarische dag, dienen eveneens te worden genuttigd. Daar is dit tijdstip voor. Daarna wellicht nog een potje Tienen, je krijgt er nooit genoeg van. Wellicht een oliebollengevecht!



17.00 Presentatie Eindstand en prijsuitreiking Tienen-Bokaal 2005.
De Tienen-Bokaal wordt mede mogelijk gemaakt door Cafe Restaurant De Maatschappij in de Keizerstraat in Scheveningen. Tevens is er plaats om te spuiten met een grote fles slechte champagne voor de winnaar van het Tienen 2005!




17.30 Vuurwerk-tijd en Hollyhock-afscheid van 2005.

Het jaar wordt uitgeluid met een gigantisch vuurwerk en het opblazen van enkele huishoudelijke artikelen. Hopelijk zo illegaal als de pest, anders minstens zo hard maar legaal. Op naar 2006!



Voor het vuurwerk en de oliebollen wordt een kleine vergoeding gevraagd. Wordt achteraf bekend gemaakt, zal omstreeks de 7,50 gaan liggen.

M+R

6 opmerkingen:

markarazzi zei

morgen is het gelukkig beter weer dan vandaag. wel lache, die sneeuwstorm, maar niet als je wil tienen. morgenmiddag sowieso naar quick komme, al is het alleen maar voor de oliebollen, sjampanje en vuurwerk. hopelijk ook wat potjes tienen op het kunstgras...

hollyklook zei

Ik ben d'r bij!!! Al is het alleen maar voor de bollen!

Rody zei

feest is ON! await the SMS! 1330, het blijft droog zeggen ze, en ons stukkie is zo sneeuwvrij gemaakt! gewoon en paar ballen draaien, zoals toen met de sneeuwpoppengala!

markarazzi zei

sneeuwpoppengala?
ik hoop dat ik 1330 haal. ik had met bert om 1100 afgesproken om de bollen te bakken, maar hij is er nog niet...

Anoniem zei

Mijn GOD! Jullie zijn niet helemaal lekker hoor, de mussen vallen bevroren van het dak in plassen van ontdooide sneeuw! ;-)

Als het me een beetje tijdig lukt vuurwerk te kopen kom ik missch. ook nog even aanwaaien...

Rody zei

g3w00n d00r9aan