26 juni 2005

FC Hollyhock Zomeravondvoetbal 24 juni

Vorige week vielen de negers nog dood van het dak, dat werd niks dus. Niet helemaal waar, een vijftal onverzettelijke en heldhaftige strijders (lees: idioten) trapten toch een balletje op het Haagse strand ter hoogte van strandslag 7. Andere kozen ervoor om relaxed te hangen op het strand, maar de smog kwam binnenrollen. Pardoes werd de zon verdreven en daalde de temperatuur richting het vriespunt (onder de 20 i.e.g.).
Maar morgen zal het helemaal anders zijn. Schappelijkere temperaturen en veel honger bij veel jonge honden. Laten we het morgen weer proberen op Hollyhock. Of weet iemand een andere geschikte plek? Vanaf 7 uur doen?
En niet vergeten Rody te feliciteren met zijn dertigste anniversaire (da's vandaag). Bij deze kerel, en dat je maar een grote jongen mag worden!
Xie jullie morgen (of niet)...

3 opmerkingen:

Anoniem zei

Alsnog van harte Rody! Als ik had geweten dat er taart was, was ik wel gekomen...

Anoniem zei

Het onderwerp van dat log klopt natuurlijk van geen kanten hè Markadonna... Beetje op zondag vragen of mensen op de vrijdag daarvoor komen ballen, tsss.

markarazzi zei

Nee, niet gebald, en 24 juni al helemaal niet (hoe kwam ik daarbij?). Misschien as. maandag weer? Wie zal het zeggen? Ik ben er misschien niet bij...