16 augustus 2002

Benauwde zege Hollyhock op Hindi Combinatie...

Il Duro doeltreffend...

Door Martin:

Op wederom een heerlijke vrijdagavond was de Hollyhock-gang afgereisd naar het superveld van RAVA en dit keer waren we niet de enige. De opkomst was al verdacht druk maar na enkele momenten bleek dat er een gewone training was van RAVA. Miet ontmoedigd werd eerst een goal bezet en later een helft van het veld. Wat toch wel klein bleek, aangezien we 10 tegen 9 speelden. Eervolle vermelding mag wel gegeven worden aan onze Gert, die zich opofferde om zich te voegen bij onze Surinaamse tegenstanders, Sjappo. (Oh ja en Michel ook). Ondanks deze versterkeing was het toch Hollyhock FC dat het voortouw nam.

Hollyhock zette in de beginfase veel druk en dit resulteerde al gauw in een voorsprong van 2-0. Goed aanvallend spel en sterk verdedigend wisten de Hollyhockers RAVA terug te dringen binnen de denkbeeldige zestien. Hollyhock combineerde er heerlijk op los. En RAVA had moeite om een behoorlijke aanval op te zetten. Toch wist RAVA terug te komen tot 2-2. Na een uur zwaar voetbal met weinig ruimte en veel korte combinaties stond het 3-3. En kon Rody toch voor het eerst genieten van een ontmaagding op een geheel veld.

Met de nieuwe ruimte die er ontstond wist Hollyhock FC wel om te gaan en al gauw stonden de Hollyhockers ver voor. De ene goal was nog mooier dan de ander. Maar het was een voorzet van Michel waaruit Dave de mooiste wist te maken....... En speelde Michel niet voor RAVA ? hoor ik u denken. Jawel het was il Duro met een fantastisch eigen goal die het feestje kompleet maakte. Rody maakte de avond kompleet door eerst nog een ferme kopbal naast en daarna de winner te maken.

Uitblinkers waren aan RAVA kant vond ik de laatste man erg goed (niet Gert, die was wel redelijk) en de spitsen maakten op mij ook een goede indruk, ze hadden het zwaar tegen een goede verdediging maar wisten af en toe goed te combineren. Bij Hollyhock FC waren de uitblinkers Art met goede steekpasen, David met zijn eigen goal en Arnie die het hele veld bestreek en overal te vinden was.

H.

En hier nog wat mooie plaatjes, wat experimenteels, mede mogelijk gemaak door Canon:














































Geen opmerkingen: