8 april 2002

Vorm begint weer terug te keren...

Tweede Zomeravondmeeting beter als eerste editie...

Door Rody:
2 teams streden om de winst. Koning Loosduinen won glorieus, zelfs nadat de Koning himself er voortijdig de brui aan gaf, wat hem 1,5 punt kost. Koning Loosduinen bestond uit Bas, Gert, Arnoud en Mark. Prins Blokkesteijn moest met Rody, Harte, Danny (volgens hemzelf, de kat in de zak?) en Niels met lede ogen aanzien hoe zij compleet werden weggetikt door het vlot tikkende Prins Blokkesteijn.

Nog steeds moesten de mannen het stellen zonder de geblesseerden: Suschant, Lennert, Martijn en Bert. Bert's voet ligt aan gruzelementen, Lennert's lies functioneert niet zoals hij moet. Kloor's Knie Klutst en Suschant's kwaal is nog niet bij de redactie binnengekomen.

De foto's hieronder geven onder andere weer: de komeet die Rody tevergeefs op probeerde te sporen. Mark die zich heeft bekeerd tot 1860 München, een tas waar wel hele vreemde spullen uitkomen, een robbertje vechten, Arnoud die even niet cameraschuw was (zie ook persoonlijke pagina's), een tas waar wel hele vreede Rody die een ouderwets Geoffreytje doet en als laatste Mark en Arnie die voor het eerst dit seizoen genieten van een ijsje van Venetia (met gestolen geld). We wachten op het stuk van Arnie: dat nooooooit is gekomen...


























Geen opmerkingen: